Bezig met het laden van het formulier
Dit kan even duren...
Het rijksregisternummer bestaat uit elf cijfers, waarvan de eerste zes uw geboortedatum vormen. U vindt uw rijksregisternummer op de achterkant van uw identiteitskaart.

Kies hieronder uw organisatie uit de lijst.

Werkt u voor meerdere organisaties? Kies dan de hoofdorganisatie of de organisatie waarbij u uw standplaats of vast kantoor heeft.

Bij organisaties in een fusietraject tot woonmaatschappij vragen we om voorlopig nog de 'huidige/vroegere' organisatie aan te duiden. 

Download hier een blanco voorbeelddocument over de delegatieregeling voor de EBA. U koppelt dit in de volgende stap als bewijs.

  Download hier het aanvraagdocument en ook het overeenkomstendocument voor de toegang tot het rijksregister en Opvragen Persoonsgegevens (KSZ) voor SHM's. U koppelt dit in de volgende stap als bewijs.

   Download hier het aanvraagdocument en ook het overeenkomstendocument voor de toegang tot het rijksregister en Opvragen Persoonsgegevens (KSZ) voor SVK's. U koppelt dit in de volgende stap als bewijs.

    Download hier het aanvraagdocument voor een nieuwe licentie tot SVK@Plus. U koppelt dit in de volgende stap als bewijs.

     Download hier het document voor een licentiewissel in SVK@Plus. U koppelt dit in de volgende stap als bewijs.

      Wonen in Vlaanderen kan medewerkers van steden, gemeenten, OCMW's, IGS, ... geen toegang geven tot afgeschermde inhoud op Vlaanderen.be.

      U moet de hoofd lokale beheerder voor het Gebruikersbeheer van uw organisatie vragen om u het recht ‘Webplatform Digitaal Vlaanderen Wonen’ toe te kennen.

      U moet deze toegang dus niet via dit formulier aanvragen.

      Enkel inschrijvers die toegelaten zijn tot de tweede fase (gunning) van een CBO-procedure kunnen deze toegang (tot het Projectportaal) aanvragen. 

      Enkel medewerkers van woonmaatschappijen kunnen toegang aanvragen tot de afgeschermde inhoud op de website www.vlaanderen.be/sociaal-woonbeleid.

      Private ontwikkelaars en hun technische partners hebben die toegang niet nodig. De informatie voor u is publiek bereikbaar via het luik realiseren van sociale woonprojecten onder de blok sociale woningen:

      U moet dit formulier dan ook niet verder invullen, tenzij u toegelaten bent tot de tweede fase (gunning) van een CBO-procedure en u toegang nodig heeft tot het Projectportaal.